istanbul petek servisi - An Overview

Wiki Article

Bu web page, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

You're utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to a less complicated version to provde the greatest encounter.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli petek servisi şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman petek servisi olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Petek tıkalı bir şekilde uzun istanbul petek servisi süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %30 isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

Merhaba kombi petek temizliği kombi istanbul petek servisi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

İstanbul’da radyatör petek temizliği hizmeti alırken dikkat etmen gereken diğer konu ise petek temizliğini kış petek servisi aylarından önce yaptırmaktır.

Report this wiki page