The 2-Minute Rule for su kaçağı tespit

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çAlright farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Bu şekilde bilinçsizce tahmini yerler kırılarak su kaçağı bulunmaya çalışması hem maliyet olarak hemde inşaat çalışması olarak sizi yoracaktır, burada yapılması gereken en doğru işlem kameralı su kaçak tespit cihazları ile arızanın noktası belirlenerek garantili bir şekilde giderilmesidir, dilerseniz iletişim bölümümüzdeki telefonlardan bize ulaşarak servis yazdırabilirsiniz.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Bu konuda çAlright haklısınız fakat takdir edersiniz ki arızanın ne olduğunu bilmeden tamir fiyatı vermemiz mümkün değildir. Fakat sorun temiz su hattında ise su kaçağı tamir fiyatı 500 TL den başlamaktadır

Binanın Yapısındaki Bozukluklar, zaman içerisinde binanın da yaşının gelmesi ile birlikte bina oturmaya başlamaktadır.

Fileırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı test yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su tesisatçısı su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Benim sorunum banyodan yan daireye ve evimin duvarına su sızması yan komşunun duvarının ve bizim banyoyla odanın ortak duvarında kabarma ve boya atması oldu bı tamirci derzden olabileceğini söyledi alt katimiz dükkan sızma olup olmadığını goremiyoruz bu arada duşa kabin gideri olarak yapılan gider inşaat atıklarından dolayı tıkanmış vaziyette suyun sızması ondanda kaynaklanabilir mi. Acaba duvar derzlerindende olabilirmi. Yapılması gereken işlemler nedir şimdiden teşekkürler.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz su kaçak tespiti ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

Şimdi banyomun farklı su kaçağı tespiti bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun su kaçağı tespit süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize su kaçak tespiti olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page